Zijde Dekbed ✔️ 15 LUCRATIEVE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Zijde Dekbed:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Zijde Dekbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Zijde Dekbed: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Zijde Dekbed

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Zijde Dekbed

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Zijde Dekbed Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar is om het deken te reinigen, is de dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 plus het kostprijs begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kan de warmtegraad vanuit het bed zijn gereguleerd. Het machine moet naast de het slaapplek te worden opgesteld plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit zijn de accu’s niet echt standaard ingesloten. Het kosten vanaf het tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal uiteenlopende materassen. We concentreren in op het een tweetal favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden kennen een dikte van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar ferm karakter, wat goed geschikt is bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybride blijkt juist iets harder. Het belangrijkste onderscheid tussenin de 2 matrassen blijkt het op het hybride ’n pocketveer niveau is toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 euro en de grootst afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan het tarieven van 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, lopen het kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Zijde Dekbed

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterke kanten. Foam werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je veel zweet produceert of in een zeer dampig milieu woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steeds harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een sterke geur kan hebben?

Ja, als uw recente Emma-matras een lucht heeft, staat datgene zeer normaal. Het geur ligt onschadelijk en als jij de matras 72 uren laat toe luchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op het toelaten rusten. Daarom maak je niet bekommeringen over de geur uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Zijde Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️