Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200 🔥 12 VERBORGEN GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Welke Maat Dekbed Bij Bed 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Welke Maat Dekbed Bij Bed 180x200

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om het deken om te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus het prijs begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool kunnen de warmte vanuit de bedje zijn beheerd. Het machine dient naast het bedden te zijn neergezet en ook mogen door middel van 1 afstandsbediening worden aangepast. Hiervan bestaan het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. We concentreren in op de twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad van 25 centimeter. Het O2 heeft één medium tot ferm karakter, wat goed past voor zijde en tevens achterkant slapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. De grote onderscheid tussendoor de een tweetal materassen schijnt het feit dat bij het hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere formaat van het Het Emma merk O2 matras kost 439 en tevens de grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen vanuit €899 t/m 2.039 euro. Net als u kunt zien, lopen het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals zoals ieder materialen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterk punten. Vulling werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een zeer nat weer verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als zachter (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht mag hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een geur bezit, ligt dat erg gebruikelijk. De geur ligt onbedreigend en als u het matras tweeënzeventig uren toelaat luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby’s op te dutten. Derhalve maak je je geen enkele bezorgdheden betreffende deze stank van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Welke Maat Dekbed Bij Bed 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️