Welke Lattenbodem Voor Emma Matras 🔥 3 SIMPELE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welke Lattenbodem Voor Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Welke Lattenbodem Voor Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welke Lattenbodem Voor Emma Matras: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Welke Lattenbodem Voor Emma Matras

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Welke Lattenbodem Voor Emma Matras

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Welke Lattenbodem Voor Emma Matras Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk schijnt te zijn om de deken te wassen, is het deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad instrument mag het warmte vanaf het bedden wezen geregeld. Het apparaat moet vlakbij de bed te zijn opgesteld en mag via één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal verschillende materassen. We focussen in op het twee favoriete materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten één omvang van 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld naar stevig karakter, wat goed aansluit voor zij en tevens achterkant slapers.

Het gemengde is precies een beetje steviger. De grootste verschil tussen het twee materassen schijnt dat aan de gemengde één pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het kleinste formaat van de Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras vangen aan de kosten van 899 tot 2039 euro. Net als je kunt zien, lopen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welke Lattenbodem Voor Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterke punten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven daardoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel vochtig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als zachter (maar toch harder dan de Original) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur mag bezitten?

Klopt, indien je verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is dat erg gebruikelijk. De geur ligt ongevaarlijk en als jij hetzij matras tweeënzeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt deze geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend met het doel baby’s op de toelaten dutten. Daarom maak je je geen enkele zorgen betreffende deze lucht uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Welke Lattenbodem Voor Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️