Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras ᐅ 4 ONGEBRUIKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn te de dekbed te schoonmaken, is het dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus het kosten vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag de temperatuur vanuit het bedje zijn beheerd. Het toestel dient naast de bedden om te wezen neergezet en kan door middel van 1 afstandbediening worden aangepast. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van de tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende materassen. Wij zoomen in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten een diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een gemiddeld tot ferm eigenschap, hetgeen uitstekend past bij kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt juist enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussen het een tweetal bedden is het bij de gemengde één pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost €439 en ook de grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de prijzen vanaf 899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kan bekijken, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Foam opereert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast om voor een beetje warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-matras een lucht ervaart, staat datgene zeer gewoon. Het stank is onbedreigend en als u de matras 72 uren laat toe luchten, verdwijnt dat geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op toelaten rusten. Derhalve maakt jij geen enkele bekommeringen over het lucht van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Welk Matras Is Vergelijkbaar Met Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️