Welk Dekbed ✔️ 6 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Welk Dekbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Welk Dekbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Welk Dekbed: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Welk Dekbed

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Welk Dekbed

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Welk Dekbed Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te wassen, is het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en het prijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad tool kunnen het warmte van de bed zijn gereguleerd. Het toestel moet naast de het bed te wezen geplaatst en ook kan via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit zijn de energiecellen niet standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in de twee populairste materassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide bedden kennen ’n omvang van 25 centimeter. Het O2 bezit één gemiddeld tot stevig karakter, dat goed geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist een beetje harder. Het grootste afwijking tussendoor het 2 materassen schijnt het aan de gemengde een pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het minste afmeting van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en de grootst maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid materas starten het prijzen vanaf 899 tot 2039 euro. Zoals jij mag bekijken, bewegen het kosten sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Welk Dekbed

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique krachtige punten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht mag hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, staat het feit dat heel gebruikelijk. Die lucht is onschadelijk en indien je hetzij bed 72 uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan om baby’s op laten slapen. Dus maakt jij geen enkele zorgen betreffende deze lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Welk Dekbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️