Waterdicht Matrasbeschermer ➡️ 14 SNELLE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Waterdicht Matrasbeschermer:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Waterdicht Matrasbeschermer

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Waterdicht Matrasbeschermer: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Waterdicht Matrasbeschermer

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Waterdicht Matrasbeschermer

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Waterdicht Matrasbeschermer Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, is de deken te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240×220 plus het kostprijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument mag het temperatuur van het bedje worden geregeld. De machine dient naast de bed te zijn geplaatst en ook mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende bedden. Wij concentreren in op de een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten één dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld naar stevig aard, hetgeen uitstekend geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt precies iets steviger. De grootste afwijking tussen het twee bedden is het feit dat aan het hybrid een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed bedraagt €439 en tevens de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het tarieven vanuit €899 tot en met 2039 euro. Net als u kunt bekijken, lopen de kosten sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Waterdicht Matrasbeschermer

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens één van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook vulling en binnen veren hun unique sterk punten. Foam opereert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een erg nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht mag ervaren?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt dat zeer gewoon. Het geur staat onschadelijk en als je de matras twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op de toestaan slapen. Dus maakt jij geen bekommeringen betreffende het stank afkomstig van je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Waterdicht Matrasbeschermer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️