Wanneer Topdekmatras Vervangen 🔴 11 OPVALLENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Wanneer Topdekmatras Vervangen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Wanneer Topdekmatras Vervangen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Wanneer Topdekmatras Vervangen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Wanneer Topdekmatras Vervangen

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Wanneer Topdekmatras Vervangen

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Wanneer Topdekmatras Vervangen Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekentje te wassen, is de deken te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en de kostprijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool kunnen de temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast de bedden om te wezen neergezet en ook mag via 1 afstandsbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet standaard bijgevoegd. De kosten van de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in de 2 populairste matrassen: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één dikte vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld tot ferm eigenschap, hetgeen prima geschikt is voor zij en rugslapers.

De hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grootste verschil tussen het twee bedden blijkt dat aan het hybride één pocketveer niveau is toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Emma O2 bed kost €439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals u kan zien, lopen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Wanneer Topdekmatras Vervangen

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen sterke aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om om een beetje gezelliger wolkengevoel en dus als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Originele) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een krachtige geur mag ervaren?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-matras een geur heeft, is datgene zeer normaal. Die stank is onbedreigend en als je het matras 72 uurtjes toelaat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel baby op de laten dutten. Derhalve maak jij niet zorgen aangaande het geur uit jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Wanneer Topdekmatras Vervangen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️