Verzwaringsdeken 13 Kg ᐅ 4 BEWEZEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwaringsdeken 13 Kg:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Verzwaringsdeken 13 Kg

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwaringsdeken 13 Kg: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Verzwaringsdeken 13 Kg

Emma biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Verzwaringsdeken 13 Kg

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Verzwaringsdeken 13 Kg Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar is om het dekbed om te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 maten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en de kostprijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag het temperatuur vanuit de bed zijn beheerd. De apparaat moet naast de het slaapplek te worden neergezet en kan met een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan zijn het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf de temp pad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal verschillende bedden. We zoomen in het een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei materassen kennen een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 heeft een gemiddeld naar ferm eigenschap, dat goed aansluit bij zij en rugslapers.

Het hybrid is precies iets steviger. De belangrijkste verschil tussen de 2 bedden schijnt het feit dat bij het hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten de kosten vanaf 899 tot 2039 euro. Net als u mag zien, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwaringsdeken 13 Kg

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest geschikt is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique sterke kanten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een heel dampig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun ervaren?

Inderdaad, als uw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat erg normaal. De geur staat ongevaarlijk en als jij de matras 72 uurtjes laat luchten, verdampt dat lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel baby’s op de laten rusten. Daarom maak je je niet bekommeringen betreffende deze stank afkomstig van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verzwaringsdeken 13 Kg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️