Verzwarings Knuffel 🔴 9 SIMPELE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwarings Knuffel:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Verzwarings Knuffel

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Verzwarings Knuffel: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Verzwarings Knuffel

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Verzwarings Knuffel

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Verzwarings Knuffel Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn om de dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te zwaar voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en het kostprijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kan het temperatuur van het bedden zijn gereguleerd. De machine hoort naast de bedden te worden geplaatst en kan via een afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende materassen. Wij zoomen in op het 2 populairste materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig naar ferm eigenschap, wat uitstekend past bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybride blijkt precies enigszins steviger. De grote verschil tussen het een tweetal matrassen schijnt het feit dat op het hybrid ’n pocketvering laag schijnt toegepast.
Het minste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grootst maat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed beginnen de tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op je mag zien, lopen het tarieven sterk verschillend.

Worden er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwarings Knuffel

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Net gelijk elk materialen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een heel dampig weer verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkengevoel en dus als softer (echter nog steeds steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Ja, wanneer jouw verse Emma-bed een lucht heeft, is dat zeer gebruikelijk. De stank is onbedreigend en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uren laat luchten, verdampt die lucht. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan met het doel zuigelingen op om dutten. Derhalve maak je u geen zorgen over deze geur uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Verzwarings Knuffel

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️