Verzwarings Deken 🔴 13 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verzwarings Deken:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Verzwarings Deken

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verzwarings Deken: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Verzwarings Deken

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Verzwarings Deken

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Verzwarings Deken Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt het deken te gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er zijn twee formaten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240×220 plus de kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen de temperatuur van de bedden wezen geregeld. De apparaat dient vlakbij het bed te zijn neergezet en mogen met 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het batterijen niet standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in het twee favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld tot stevig aard, wat prima past voor zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybrid blijkt precies enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussen de twee materassen is dat op de hybride één pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en ook de grote afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op u mag aanschouwen, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Verzwarings Deken

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique krachtige aspecten. Foam werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een erg vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast te een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke bed een intense lucht kun bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, staat datgene heel normaal. Die stank staat onschadelijk en indien u de matras 72 uren laat toe luchten, vervaagt die lucht. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby op de toelaten dutten. Daarom maak je je geen bezorgdheden over deze lucht afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Verzwarings Deken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️