Verschil Tussen Emma En Simba Matras ➡️ 9 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verschil Tussen Emma En Simba Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Verschil Tussen Emma En Simba Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Verschil Tussen Emma En Simba Matras: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Verschil Tussen Emma En Simba Matras

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Verschil Tussen Emma En Simba Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Verschil Tussen Emma En Simba Matras Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar is te de dekentje om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de prijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen de warmte van de bedden zijn gereguleerd. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te wezen neergezet en ook kan met een afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf de temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse bedden. Wij focussen in op de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar vast eigenschap, wat goed aansluit bij zijde en achterkant slapers.

De gemengde is juist enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussenin het twee bedden blijkt het feit dat op de hybride ’n pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
De kleinste afmeting van de Emma O2 materas bedraagt 439 en de grootste maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het prijzen vanaf 899 euro tot en met 2039 euro. Net als jij mag aanschouwen, lopen de prijzen sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verschil Tussen Emma En Simba Matras

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat meer support. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een zeer nat milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke stank kun hebben?

Ja, wanneer jouw recente Emma-bed een geur ervaart, staat dat heel gewoon. De lucht ligt onbedreigend en als je hetzij slaapoppervlak 72 uur laat ventileren, verdwijnt die stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby op te rusten. Dus maak je niet bezorgdheden over de lucht van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verschil Tussen Emma En Simba Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️