Verschil Pocketvering En Koudschuim 🔴 12 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verschil Pocketvering En Koudschuim:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Verschil Pocketvering En Koudschuim

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Verschil Pocketvering En Koudschuim: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Verschil Pocketvering En Koudschuim

Emma heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Verschil Pocketvering En Koudschuim

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Verschil Pocketvering En Koudschuim Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, is de deken te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kunnen het warmte van het bedje worden beheerd. Het toestel moet naast de bedden te wezen opgesteld plus kan door middel van 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bestaan de batterijen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse materassen. We focussen in op het een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen hebben ’n omvang van 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld tot stevig aard, wat uitstekend past bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussendoor de 2 bedden schijnt het feit dat bij het hybride ’n pocketvering laag is toegepast.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 bed kost 439 en tevens het grootste formaat 1069 euro. de Emma Hybrid bed starten de kosten vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Net als jij kan zien, gaan de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verschil Pocketvering En Koudschuim

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie last ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterke aspecten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke geur mag ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-bed een geur bezit, is het feit dat zeer gebruikelijk. Het geur ligt onschadelijk en indien je het bed twee en zeventig uur laat toe ventileren, vervaagt die lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook toegestaan met het doel baby op laten dutten. Derhalve maakt jij geen bezorgdheden betreffende het lucht afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Verschil Pocketvering En Koudschuim

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️