Verschil Emma Matras Original En O2 🔴 9 MAKKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Verschil Emma Matras Original En O2:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Verschil Emma Matras Original En O2

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Verschil Emma Matras Original En O2: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Verschil Emma Matras Original En O2

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Verschil Emma Matras Original En O2

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Verschil Emma Matras Original En O2 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te reinigen, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor binnenlandse wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 plus het kostprijs begint op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad vanaf de bed worden beheerd. Het apparaat moet vlakbij de bedden om te worden geplaatst en ook kan met één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten van de tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse bedden. Wij focussen in op de een tweetal meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide matrassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld naar stevig eigenschap, dat uitstekend past bij kant en ook rugslapers.

Het hybride is juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussenin het 2 materassen schijnt dat bij het hybride een pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De minste formaat vanaf het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en de grote formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen van €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, gaan de prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Verschil Emma Matras Original En O2

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie pijn voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterke kanten. Schuim werkt druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden zodoende wat meer steun. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer vochtig klimaat woont, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch harder dan de Original) wordt gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan bezitten?

Ja, als uw verse Emma-matras een lucht heeft, is dat heel gewoon. Het geur ligt onbedreigend en indien je het matras tweeënzeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby’s op de toestaan slapen. Daarom maakt u niet bezorgdheden over de geur afkomstig van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Verschil Emma Matras Original En O2

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️