Vergelijk Simba En Emma Matras ☑️ 13 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Vergelijk Simba En Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Vergelijk Simba En Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Vergelijk Simba En Emma Matras: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Vergelijk Simba En Emma Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Vergelijk Simba En Emma Matras

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Vergelijk Simba En Emma Matras Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn om het deken om te wassen, blijkt de dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 plus het kostprijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kunnen het warmte vanuit de bedden zijn geregeld. De apparaat hoort naast de de bedden te zijn neergezet en kan met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan zijn de accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in het 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen een diktegraad vanaf 25. De O2 kent één medium tot vast aard, wat uitstekend geschikt is bij kant en tevens rugslapers.

De hybrid is juist een beetje harder. Het grootste verschil tussenin het 2 bedden blijkt het bij het hybride één pocketveer laag blijkt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van de Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras starten het prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals u mag aanschouwen, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Vergelijk Simba En Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans indien een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Net als elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, als jouw recente Emma-matras een lucht heeft, ligt datgene heel normaal. De geur is ongevaarlijk en wanneer jij het matras 72 uurtjes laat luchten, verdwijnt deze geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en tevens goedgekeurd voor het doel baby op om slapen. Daarom maakt je niet bekommeringen betreffende deze geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Vergelijk Simba En Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️