Urinevlekken Verwijderen Matras ✔️ 5 OPVALLENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Urinevlekken Verwijderen Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Urinevlekken Verwijderen Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Urinevlekken Verwijderen Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Urinevlekken Verwijderen Matras

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Urinevlekken Verwijderen Matras

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Urinevlekken Verwijderen Matras Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de deken te reinigen, is de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en de prijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kan de warmte van het bedden wezen geregeld. Het machine hoort vlakbij de slaapplek om te wezen opgesteld plus kan door middel van 1 afstandbediening worden aangepast. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse materassen. Wij focussen in op het 2 meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm aard, wat uitstekend aansluit bij kant en ook rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist enigszins harder. De grootste verschil tussenin de 2 materassen blijkt dat bij de gemengde één pocketveringssysteem niveau is toegevoegd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het tarieven vanuit €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, lopen de kosten sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Urinevlekken Verwijderen Matras

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op heel versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat harder en bieden daardoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig weer verblijft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een intense lucht mag bezitten?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-bed een lucht bezit, ligt dat erg normaal. Die stank is onschadelijk en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uur laat luchten, vervaagt deze lucht. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om slapen. Dus maakt je geen enkele bekommeringen over het stank afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Urinevlekken Verwijderen Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️