Uren Slaap Per Leeftijd ✔️ 8 SIMPELE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Uren Slaap Per Leeftijd:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Uren Slaap Per Leeftijd

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Uren Slaap Per Leeftijd: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Uren Slaap Per Leeftijd

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Uren Slaap Per Leeftijd

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Uren Slaap Per Leeftijd Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar is te de dekentje te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kostprijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kan de temperatuur van het bedje zijn geregeld. Het machine moet naast de slaapplek om te zijn opgesteld plus mag met één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan bevinden het batterijen niet echt standaard ingesloten. De prijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier verschillende materassen. Wij zoomen in de 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25. Het O2 kent één gemiddeld naar stevig eigenschap, hetgeen prima past bij zijde en achterkant slapers.

Het hybride blijkt net een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor de twee matrassen is dat op het hybrid ’n pocketveer laagje is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook de grootst maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de kosten van 899 tot €2.039. Zoals je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Uren Slaap Per Leeftijd

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals alle stoffen hebben ook foam en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer nat klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn matras een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt datgene heel gewoon. De lucht staat onschadelijk en wanneer je hetzij slaapoppervlak 72 uren toelaat doorluchten, verdampt dat geur. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby’s op de toestaan rusten. Dus maakt u niet bekommeringen betreffende deze stank afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Uren Slaap Per Leeftijd

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️