Traagschuim Nadelen 🔥 10 OPVALLENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Traagschuim Nadelen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Traagschuim Nadelen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Traagschuim Nadelen: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Traagschuim Nadelen

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Traagschuim Nadelen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Traagschuim Nadelen Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt de dekentje te zwaar voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het kosten vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad tool mag de warmte vanuit het bedje wezen geregeld. Het machine moet vlakbij de bedden om te worden geplaatst en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bevinden het accu’s niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse matrassen. Wij focussen in de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben één omvang van 25 centimeter. Het O2 kent een medium tot ferm karakter, hetgeen goed past voor kant en rugzijde slapers.

De hybride blijkt net iets harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor het twee matrassen schijnt dat aan het hybrid een pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het minste maat van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het tarieven van 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, lopen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Traagschuim Nadelen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukpunten (meestal als een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk alle stoffen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterke aspecten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een erg nat weer verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn matras een sterke lucht kan hebben?

Klopt, als uw recente Emma-bed een geur bezit, is dat zeer gebruikelijk. Die lucht is onschadelijk en wanneer je het matras twee en zeventig uren laat luchten, vervaagt deze stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan met het doel baby op het toestaan slapen. Derhalve maakt jij niet bekommeringen betreffende deze lucht van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Traagschuim Nadelen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️