Traagschuim Matras Rugklachten 🔥 6 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Traagschuim Matras Rugklachten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Traagschuim Matras Rugklachten

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Traagschuim Matras Rugklachten: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Traagschuim Matras Rugklachten

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Traagschuim Matras Rugklachten

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Traagschuim Matras Rugklachten Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar is te de dekbed om te schoonmaken, is het dekbed te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad gereedschap kan de warmtegraad vanaf de bedden worden geregeld. De toestel dient naast de bed te worden neergezet en ook mag door middel van één afstandbediening wezen aangepast. Van dit bevinden de accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 verschillende bedden. Wij zoomen in op de twee populairste materassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben een diktegraad van 25. Het O2 heeft één medium tot vast karakter, dat uitstekend geschikt is voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins harder. De grote verschil tussendoor het een tweetal matrassen is dat aan de hybride ’n pocketveer laag schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van het Emma O2 materas kostprijs €439 en de grote afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het kosten vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, bewegen de prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Traagschuim Matras Rugklachten

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een wat gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een sterke geur mag ervaren?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, staat datgene zeer normaal. Die lucht ligt onbedreigend en als je hetzij matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, vervaagt deze lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby op het toestaan rusten. Dus maak je u niet bezorgdheden aangaande het geur afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Traagschuim Matras Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️