Topper Voor Rugklachten ᐅ 15 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Voor Rugklachten:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Topper Voor Rugklachten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper Voor Rugklachten: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Topper Voor Rugklachten

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Topper Voor Rugklachten

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Topper Voor Rugklachten Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn om het deken te wassen, blijkt het dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook de kostprijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de warmtegraad vanaf het bedje worden beheerd. Het machine hoort vlakbij het bed te worden opgesteld en ook mogen door middel van een afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden het batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal diverse matrassen. We concentreren in op het een tweetal favoriete bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beide materassen bezitten een dikte vanaf 25. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig karakter, wat prima past bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussen de twee materassen blijkt het feit dat aan het hybride ’n pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van het Emma O2 matras bedraagt €439 en de grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan het tarieven van 899 euro tot 2.039 euro. Zoals jij mag bekijken, lopen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Voor Rugklachten

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk als alle stoffen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een heel nat weer leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een intense lucht mag hebben?

Inderdaad, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur bezit, staat dat zeer normaal. Het stank is onbedreigend en indien jij de bed twee en zeventig uur toelaat luchten, verdampt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op het laten slapen. Daarom maak je geen enkele bezorgdheden over het stank afkomstig van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topper Voor Rugklachten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️