Topper Ikea 140 X 200 🔥 10 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper Ikea 140 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Topper Ikea 140 X 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Topper Ikea 140 X 200: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Topper Ikea 140 X 200

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Topper Ikea 140 X 200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Topper Ikea 140 X 200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, is de dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter tevens 240×220 plus de prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf het bed zijn gereguleerd. De machine dient naast de de bedden om te worden geplaatst plus mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bestaan het energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende materassen. Wij concentreren in de 2 populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 heeft ’n medium tot stevig aard, dat uitstekend geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. Het grote onderscheid tussen de twee bedden blijkt het op de hybride een pocketvering laagje blijkt toegevoegd.
De minste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 tot en met €2.039. Net als u kan aanschouwen, bewegen de tarieven krachtig verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper Ikea 140 X 200

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook schuim en interne veren ieder unique sterke kanten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense lucht kun bezitten?

Klopt, als uw recente Emma-bed een geur heeft, ligt het feit dat erg normaal. De geur is onschadelijk en indien je het slaapoppervlak 72 uren laat ventileren, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de toestaan rusten. Dus maakt je geen enkele bezorgdheden betreffende de geur uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Topper Ikea 140 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️