Topper 200×220 🔴 8 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Topper 200×220:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Topper 200x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Topper 200×220: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Topper 200×220

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Topper 200x220

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Topper 200×220 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar is te het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaar gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool mag de warmte vanuit de bed zijn beheerd. Het toestel dient vlakbij de bedden te worden opgesteld en mag door middel van 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bevinden de accu’s niet standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende bedden. We concentreren in de twee populairste matrassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen hebben een omvang van 25. Het O2 bezit één medium naar ferm karakter, wat prima past voor zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde is net iets steviger. Het belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal materassen blijkt het feit dat aan de hybrid één pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost €439 en tevens het grootste formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, lopen de tarieven sterk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Topper 200×220

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie last ervaart door drukplekken (meestal als een deel van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook foam en interne veren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven hierdoor wat extra support. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een erg dampig milieu woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een sterke lucht kun hebben?

Inderdaad, indien uw verse Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is datgene heel normaal. De stank ligt ongevaarlijk en als jij het slaapoppervlak twee en zeventig uur toelaat luchten, verdwijnt deze stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd om baby op het toelaten dutten. Daarom maakt je geen zorgen betreffende de stank afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Topper 200×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️