Tempur Matras 140×200 🔴 10 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur Matras 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Tempur Matras 140x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Tempur Matras 140×200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Tempur Matras 140×200

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Tempur Matras 140x200

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Tempur Matras 140×200 Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is om het dekbed om te reinigen, is het deken te erg zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de kosten vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen de warmte vanuit het bedje wezen gereguleerd. Het apparaat hoort naast de de slaapplek te wezen neergezet en mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan bevinden het accu’s niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende materassen. We zoomen in de 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n diktegraad van 25. Het O2 kent een middelmatig tot vast eigenschap, wat goed aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid schijnt juist iets steviger. De grote afwijking tussendoor het een tweetal bedden is het bij het hybrid ’n pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en tevens het grootst maat 1.069 euro. de Emma Hybrid matras vangen aan het prijzen vanuit 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je mag zien, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur Matras 140×200

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterke punten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure keuze voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast voor voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kan hebben?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, staat het feit dat heel gewoon. Die geur is onbedreigend en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt deze lucht. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om zuigelingen op de toestaan slapen. Derhalve maak jij niet bekommeringen over deze lucht afkomstig van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tempur Matras 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️