Springbox 🔴 14 SNELLE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Springbox:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Springbox

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Springbox: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Springbox

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Springbox

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Springbox Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn te het dekentje te schoonmaken, is de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus het prijs begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool mag het temperatuur vanuit het bed worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de het slaapplek om te wezen geplaatst en mag met één afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden het batterijen geen standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse materassen. Wij concentreren in het twee populairste matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden bezitten een diktegraad van 25 centimeter. De O2 kent ’n medium tot vast aard, wat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het gemengde is net een beetje steviger. Het grootste verschil tussen de twee matrassen blijkt het bij het hybrid één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 matras kost €439 en de grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 euro tot 2039 euro. Net als je mag zien, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Springbox

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Wie last ervaart door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterke punten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Originele) is gezien.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke geur kan bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een lucht heeft, staat dat zeer normaal. De geur is onschadelijk en als je het matras tweeënzeventig uur laat toe luchten, vervaagt dat geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend met het doel zuigelingen op om rusten. Dus maak je u geen enkele bekommeringen aangaande het geur uit jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Springbox

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️