Split Topper Hoeslaken 200×200 ☑️ 7 SNELLE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Split Topper Hoeslaken 200×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Split Topper Hoeslaken 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Split Topper Hoeslaken 200×200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Split Topper Hoeslaken 200×200

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Split Topper Hoeslaken 200x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Split Topper Hoeslaken 200×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk is te de deken te reinigen, blijkt het deken te gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap mag het temperatuur vanaf het bed zijn gereguleerd. Het machine hoort vlakbij de slaapplek te zijn neergezet plus mogen via een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan zijn de batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs van de temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij focussen in het 2 meest populaire bedden: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte vanaf 25 cm. Het O2 bezit ’n medium naar ferm karakter, wat goed geschikt is voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride is precies iets steviger. Het grootste afwijking tussen het 2 materassen blijkt dat aan het gemengde één pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat van het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grootst formaat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de tarieven van 899 euro t/m €2.039. Net als jij mag aanschouwen, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Split Topper Hoeslaken 200×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steeds harder dan de Original) is beschouwd.

Klopt dat mijn slaapoppervlak een sterke stank kan ervaren?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat datgene erg normaal. Die stank is onschadelijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren toelaat doorluchten, vervaagt deze stank. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op het toelaten slapen. Derhalve maakt u niet bezorgdheden betreffende deze lucht uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Split Topper Hoeslaken 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️