Sofa Bed Netherlands 🔴 3 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Sofa Bed Netherlands:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Sofa Bed Netherlands

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Sofa Bed Netherlands: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Sofa Bed Netherlands

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Sofa Bed Netherlands

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Sofa Bed Netherlands Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde haalbaar is te de dekentje om te reinigen, is de dekentje te erg zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het prijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag de warmte van de bed wezen gereguleerd. Het toestel moet naast de de bed te zijn geplaatst plus kan via 1 afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan zijn het batterijen geen standaard bijgevoegd. De kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in het 2 favoriete bedden: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten één omvang van 25. De O2 bezit ’n gemiddeld naar ferm aard, dat prima geschikt is voor zijde en tevens rugslapers.

De hybrid schijnt juist iets steviger. Het grootste afwijking tussen de een tweetal matrassen blijkt dat bij de hybride ’n pocketvering laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grote formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten de kosten vanuit 899 t/m 2.039 euro. Net als jij kunt zien, lopen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Sofa Bed Netherlands

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk unique sterke aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer nat milieu verblijft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast voor te een wat warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Originele) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn matras een intense stank kan bezitten?

Inderdaad, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is dat erg gebruikelijk. Die stank staat onschadelijk en als u de matras 72 uur toelaat doorluchten, vervaagt die geur. Onze artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook toegestaan om zuigelingen op te slapen. Daarom maak je jij geen bezorgdheden over het lucht van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Sofa Bed Netherlands

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️