Slaapkamerstijlen ᐅ 7 SIMPELE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaapkamerstijlen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Slaapkamerstijlen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Slaapkamerstijlen: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Slaapkamerstijlen

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Slaapkamerstijlen

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Slaapkamerstijlen Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar is om het dekbed te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en de kosten start bij 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen de temperatuur vanaf het bedje worden gereguleerd. Het apparaat dient naast de bedden te zijn geplaatst en ook kan via één afstandbediening zijn versteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs van het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende materassen. We concentreren in op de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden bezitten een omvang van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot vast aard, wat uitstekend aansluit bij zij en rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. Het belangrijkste verschil tussendoor de een tweetal bedden is het bij het hybride ’n pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma O2 matras kost 439 euro en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen de kosten van 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, bewegen het kosten sterk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaapkamerstijlen

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukpunten (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder unique sterke punten. Schuim functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een gemiddeld stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kun bezitten?

Klopt, als jouw recente Emma-matras een stank bezit, is het feit dat erg normaal. Het stank ligt onbedreigend en wanneer jij hetzij bed twee en zeventig uren toelaat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om zuigelingen op te dutten. Daarom maakt u geen enkele zorgen betreffende deze lucht van je recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Slaapkamerstijlen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️