Schuimrubber Matras Op Maat 🔴 4 LUCRATIEVE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Schuimrubber Matras Op Maat:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Schuimrubber Matras Op Maat

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Schuimrubber Matras Op Maat: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Schuimrubber Matras Op Maat

Emma biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Schuimrubber Matras Op Maat

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Schuimrubber Matras Op Maat Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het het haalbaar is te de dekbed om te wassen, is het dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook het prijs begint op 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanaf de bedden worden gereguleerd. De toestel moet vlakbij het bedden te worden opgesteld en ook mag met één afstandsbediening worden aangepast. Daarvan zijn het batterijen geen standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben één dikte van 25. De O2 bezit een medium tot stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. De grote verschil tussenin de een tweetal bedden schijnt het aan het hybride één pocketvering laagje is geïntegreerd.
De minste maat van het Emma O2 bed kost 439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot €2.039. Gelijkend op u kunt bekijken, bewegen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Schuimrubber Matras Op Maat

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig bed dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, waarbij de top opperste laag is aangepast voor voor een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen bed een sterke stank kun bezitten?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, staat datgene heel gewoon. Die stank ligt onbedreigend en indien u hetzij bed 72 uurtjes laat toe luchten, vervaagt die stank. Onze items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby op de toelaten rusten. Dus maak je u geen enkele bekommeringen over de stank van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Schuimrubber Matras Op Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️