Schuimkussen Op Maat ☑️ 8 SIMPELE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Schuimkussen Op Maat:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Schuimkussen Op Maat

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Schuimkussen Op Maat: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Schuimkussen Op Maat

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Schuimkussen Op Maat

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Schuimkussen Op Maat Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te reinigen, is de dekentje te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur van het bed zijn geregeld. De machine hoort naast de de bedden te wezen neergezet en ook mogen via een afstandbediening worden bijgesteld. Van dit zijn de batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse bedden. We concentreren in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen een diktegraad van 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld naar vast karakter, hetgeen goed past voor zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride is precies iets steviger. De grote verschil tussenin het 2 materassen schijnt dat op de gemengde een pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
De minste formaat van het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed starten de prijzen van 899 tot en met €2.039. Net als jij mag aanschouwen, gaan de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Schuimkussen Op Maat

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij personen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder unique krachtige aspecten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor een beetje warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (maar nog steeds vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een intense stank mag ervaren?

Inderdaad, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene erg gewoon. Die stank staat onbedreigend en wanneer jij het bed twee en zeventig uurtjes laat toe ventileren, verdampt dat stank. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel baby’s op toestaan slapen. Daarom maakt u niet bekommeringen aangaande het lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Schuimkussen Op Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️