Review Emma Matras Trustpilot 🔴 10 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Review Emma Matras Trustpilot:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Review Emma Matras Trustpilot

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Review Emma Matras Trustpilot: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Review Emma Matras Trustpilot

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Review Emma Matras Trustpilot

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Review Emma Matras Trustpilot Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje te wassen, is de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kan het temperatuur van het bedje wezen gereguleerd. De machine dient naast de bed te zijn neergezet en ook mag door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan zijn de energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. De prijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse matrassen. We zoomen in de twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen kennen één dikte vanaf 25. De O2 bezit ’n middelmatig tot stevig aard, dat goed geschikt is voor kant en rugslapers.

Het gemengde schijnt net een beetje harder. Het grote verschil tussenin de een tweetal bedden is dat aan de hybride ’n pocketvering laagje is toegevoegd.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 en de grote formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed starten het tarieven vanaf 899 tot €2.039. Net als je kan aanschouwen, gaan het tarieven krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en wat wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Review Emma Matras Trustpilot

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net gelijk ieder materialen hebben ook foam en binnenveren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Original) is aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Ja, indien jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is datgene heel gewoon. De stank ligt onschadelijk en wanneer jij het matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt deze geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel baby’s op de om dutten. Dus maakt je geen bekommeringen betreffende de lucht afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Review Emma Matras Trustpilot

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️