Postnl Amsterdam Zuidoost 🔥 10 LUCRATIEVE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Postnl Amsterdam Zuidoost:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Postnl Amsterdam Zuidoost

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Postnl Amsterdam Zuidoost: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Postnl Amsterdam Zuidoost

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Postnl Amsterdam Zuidoost

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Postnl Amsterdam Zuidoost Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekentje te wassen, is het dekentje te zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad tool kan de warmte vanuit de bedden wezen geregeld. Het toestel moet naast het slaapplek om te worden neergezet plus kan met één afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. Het kosten van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. Wij concentreren in het 2 meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben één dikte vanaf 25. De O2 kent één gemiddeld naar vast eigenschap, dat goed past bij kant en rugslapers.

De gemengde blijkt net een beetje steviger. De grote afwijking tussen de 2 bedden schijnt dat aan het hybrid één pocketvering laagje is geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf het Emma O2 matras kost 439 en ook het grootste maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven vanaf 899 tot en met €2.039. Gelijkend op u mag aanschouwen, gaan het kosten sterk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Postnl Amsterdam Zuidoost

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukzones (meestal indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een heel nat milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een intense lucht mag bezitten?

Ja, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat het feit dat heel gewoon. Die lucht ligt ongevaarlijk en indien jij het bed tweeënzeventig uur laat luchten, verdwijnt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel baby op de toestaan slapen. Daarom maak je jij niet bekommeringen over deze geur van je verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Postnl Amsterdam Zuidoost

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️