Polyester Dekbedovertrek Zweten ☑️ 15 ONVOORSTELBARE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Polyester Dekbedovertrek Zweten:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Polyester Dekbedovertrek Zweten

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Polyester Dekbedovertrek Zweten: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Polyester Dekbedovertrek Zweten

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Polyester Dekbedovertrek Zweten

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Polyester Dekbedovertrek Zweten Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn te het deken te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en ook het kosten begint op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bed wezen gereguleerd. Het machine dient naast de bed om te wezen neergezet plus mag met een afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan zijn het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op het 2 favoriete materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot vast aard, dat prima geschikt is bij zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde schijnt net iets steviger. Het grootste afwijking tussendoor de twee bedden blijkt het feit dat bij het hybrid één pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 bed kostprijs €439 en de grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen het tarieven vanaf 899 t/m 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, bewegen de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Polyester Dekbedovertrek Zweten

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukplekken (meestal indien een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterke aspecten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor te een beetje gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een intense lucht kun ervaren?

Inderdaad, als je verse Emma-bed een lucht ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Die lucht is onbedreigend en wanneer je de slaapoppervlak 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt dat geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend voor het doel baby op het toelaten rusten. Daarom maak je geen enkele zorgen aangaande de lucht uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Polyester Dekbedovertrek Zweten

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️