Pocketvering Matrassen Test ➡️ 13 ONGEBRUIKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Pocketvering Matrassen Test:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Pocketvering Matrassen Test

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Pocketvering Matrassen Test: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Pocketvering Matrassen Test

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Pocketvering Matrassen Test

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Pocketvering Matrassen Test Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk blijkt te zijn om het deken te wassen, is het dekentje te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus de prijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap mag het warmte van het bedden worden beheerd. De machine hoort vlakbij het slaapplek om te zijn geplaatst en ook kan met een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bevinden het energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs van de temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende materassen. We focussen in het twee populairste matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden bedden kennen één dikte vanaf 25. Het O2 bezit ’n middelmatig naar vast aard, wat uitstekend aansluit voor zijde en achterkant slapers.

Het hybride schijnt net enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor de 2 matrassen blijkt het feit dat op het gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 materas kost €439 en ook de grootste formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten het prijzen vanuit 899 t/m €2.039. Gelijkend op jij kan bekijken, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Pocketvering Matrassen Test

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Gedurende de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (meestal als een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en schuim?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterk kanten. Foam werkt druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig weer verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als softer (echter nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kun bezitten?

Inderdaad, wanneer je verse Emma-bed een lucht heeft, ligt dat zeer gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en wanneer u de bed twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd om baby op het toestaan slapen. Daarom maakt je geen enkele zorgen over deze stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Pocketvering Matrassen Test

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️