Plus Dekbed Actie ☑️ 6 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Plus Dekbed Actie:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Plus Dekbed Actie

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Plus Dekbed Actie: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Plus Dekbed Actie

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Plus Dekbed Actie

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Plus Dekbed Actie Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar is te het dekentje om te reinigen, is het deken te erg zwaar gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kunnen het warmte van het bedje wezen beheerd. Het toestel moet naast de het slaapplek te wezen neergezet en ook kan met 1 afstandsbediening zijn versteld. Hiervan zijn de accu’s niet standaard ingesloten. De prijs van de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende materassen. We focussen in op de 2 meest populaire materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten één omvang vanaf 25. Het O2 heeft ’n medium tot ferm eigenschap, dat prima aansluit voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybride schijnt precies een beetje steviger. Het grote onderscheid tussen het een tweetal materassen blijkt dat aan de gemengde een pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf de Emma O2 bed bedraagt €439 en de grote formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed beginnen de kosten van 899 euro t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Plus Dekbed Actie

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij personen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk sterk punten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een superieure alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat knusser wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn matras een krachtige geur kan bezitten?

Ja, wanneer je recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is datgene zeer normaal. De stank is ongevaarlijk en als je het matras twee en zeventig uren laat doorluchten, vervaagt deze stank. Ons items zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens erkend voor het doel baby op het toelaten dutten. Dus maakt je geen bekommeringen over de geur afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Plus Dekbed Actie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️