Pijn In Nek Na Slapen ➡️ 14 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Pijn In Nek Na Slapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Pijn In Nek Na Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Pijn In Nek Na Slapen: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Pijn In Nek Na Slapen

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Pijn In Nek Na Slapen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Pijn In Nek Na Slapen Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te het dekentje te schoonmaken, blijkt het dekbed te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er twee formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus de kosten start op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap mag de temperatuur van het bedje wezen gereguleerd. De toestel moet vlakbij het bedden om te worden geplaatst en ook kan via een afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaard bijgevoegd. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende matrassen. Wij zoomen in op het een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten één diktegraad van 25. De O2 kent ’n gemiddeld tot stevig karakter, wat prima past voor kant en rugslapers.

Het hybrid is net een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussendoor de 2 materassen schijnt dat bij de hybrid ’n pocketveringssysteem laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed kost 439 en tevens het grote maat 1069 euro. Bij Emma Hybrid bed starten de prijzen van €899 tot €2.039. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, lopen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Pijn In Nek Na Slapen

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren elk eigen sterke aspecten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur kun bezitten?

Ja, als jouw verse Emma-matras een stank bezit, staat datgene erg normaal. De lucht ligt onschadelijk en wanneer u hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel baby’s op te dutten. Dus maak je niet zorgen over het lucht afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Pijn In Nek Na Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️