Op Linker Of Rechterzij Slapen ᐅ 13 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Op Linker Of Rechterzij Slapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Op Linker Of Rechterzij Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Op Linker Of Rechterzij Slapen: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Op Linker Of Rechterzij Slapen

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Op Linker Of Rechterzij Slapen

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Op Linker Of Rechterzij Slapen Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook de prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met de tempereerpad tool kunnen het warmtegraad vanaf de bed worden gereguleerd. Het toestel moet vlakbij de bed te zijn neergezet plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse materassen. Wij concentreren in de twee meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten een omvang van 25. De O2 kent een medium tot vast karakter, hetgeen uitstekend past bij zijde en ook rugslapers.

De hybrid is net een beetje steviger. Het grootste verschil tussenin de twee matrassen is het aan het hybrid één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat van het Het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en ook het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen de kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Op Linker Of Rechterzij Slapen

Naast de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (meestal als een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net gelijk elk materialen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterke punten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg nat milieu verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast om te een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kan hebben?

Klopt, indien uw verse Emma-matras een stank heeft, ligt dat zeer gewoon. Die geur ligt onschadelijk en indien u het matras 72 uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op het laten slapen. Derhalve maak je u niet bekommeringen aangaande het geur afkomstig van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Op Linker Of Rechterzij Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️