Nieuw Matras Rugpijn ☑️ 11 SIMPELE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nieuw Matras Rugpijn:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Nieuw Matras Rugpijn

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nieuw Matras Rugpijn: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Nieuw Matras Rugpijn

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Nieuw Matras Rugpijn

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Nieuw Matras Rugpijn Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar blijkt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kunnen het warmte van het bedden worden beheerd. Het machine dient naast de bedden te wezen neergezet en mogen via één afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs vanaf de tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in op het twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n gemiddeld tot stevig eigenschap, hetgeen prima past bij zij en rugzijde slapers.

Het hybride is precies iets harder. De belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal bedden schijnt het feit dat op het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau is toegepast.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en tevens het grootste afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Zoals u kan zien, lopen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Nieuw Matras Rugpijn

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra steun verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk eigen sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel nat klimaat verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (maar nog steeds steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kan hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, staat datgene zeer gewoon. Die lucht is onschadelijk en wanneer jij het bed 72 uren laat luchten, verdwijnt deze lucht. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby’s op laten rusten. Dus maak je u niet bekommeringen aangaande de lucht afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Nieuw Matras Rugpijn

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️