Nekpijn Schouderpijn 🔴 5 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nekpijn Schouderpijn:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Nekpijn Schouderpijn

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nekpijn Schouderpijn: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Nekpijn Schouderpijn

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Nekpijn Schouderpijn

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Nekpijn Schouderpijn Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, is het dekbed te zwaar gedurende binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240×220 en het kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanuit het bedden zijn gereguleerd. De toestel hoort vlakbij het bedden te worden neergezet en kan met 1 afstandbediening wezen aangepast. Daarvan zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. De kostprijs van het tempereerpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse materassen. Wij zoomen in op het twee meest populaire materassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen één dikte vanaf 25. De O2 heeft één gemiddeld naar ferm aard, hetgeen prima geschikt is voor zijde en achterkant slapers.

De hybride schijnt net een beetje harder. Het grootste afwijking tussenin het een tweetal matrassen blijkt het bij de hybrid een pocketveer laagje is toegepast.
De kleinste maat vanaf de Emma O2 materas kost 439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de kosten vanaf 899 tot 2039 euro. Zoals u kan aanschouwen, lopen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nekpijn Schouderpijn

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last voelt door drukpunten (meestal als een stuk van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterk aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven daardoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet produceert of in een erg vochtig klimaat leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter toch harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn bed een sterke geur mag ervaren?

Klopt, als je nieuwe Emma-matras een geur heeft, staat het feit dat heel gewoon. De geur is onbedreigend en als u het bed 72 uur laat toe luchten, verdwijnt die stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd voor het doel baby op toelaten rusten. Daarom maak je geen bezorgdheden aangaande deze lucht uit uw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Nekpijn Schouderpijn

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️