Nek Pijn Na Slapen ➡️ 4 VERBIJSTERENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nek Pijn Na Slapen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Nek Pijn Na Slapen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nek Pijn Na Slapen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Nek Pijn Na Slapen

Emma biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Nek Pijn Na Slapen

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Nek Pijn Na Slapen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar is om het deken te wassen, blijkt het deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het kosten vangt aan op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag het warmte vanuit het bed worden geregeld. De machine hoort naast de de bedden te wezen neergezet en kan met één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bevinden het batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse matrassen. Wij zoomen in de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben een omvang vanaf 25. Het O2 kent een medium tot ferm karakter, wat prima past bij zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussen het 2 matrassen schijnt het feit dat bij de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
Het minste formaat vanaf het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens het grote maat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen het kosten vanuit 899 t/m €2.039. Net als jij mag zien, lopen het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nek Pijn Na Slapen

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die pijn voelt door drukpunten (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk als ieder materialen hebben ook foam en interne veren elk unique sterke punten. Schuim werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke geur kan bezitten?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-bed een lucht bezit, staat datgene heel gebruikelijk. Die lucht is ongevaarlijk en als u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdampt deze geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd om baby op de toestaan rusten. Derhalve maakt je niet bekommeringen over het geur van je recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Nek Pijn Na Slapen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️