Nasa Traagschuim Topper 160×200 🔴 13 VERBORGEN FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de beste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nasa Traagschuim Topper 160×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Nasa Traagschuim Topper 160x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nasa Traagschuim Topper 160×200: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Nasa Traagschuim Topper 160×200

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Nasa Traagschuim Topper 160x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Nasa Traagschuim Topper 160×200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn om de dekentje te reinigen, is de deken te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de prijs start op 165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen het warmte vanuit de bed wezen geregeld. Het toestel dient vlakbij het bed te zijn geplaatst plus kan via 1 afstandbediening zijn versteld. Daarvan bevinden het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal diverse materassen. Wij zoomen in het twee populairste bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten één omvang vanaf 25. Het O2 bezit een gemiddeld naar vast eigenschap, wat uitstekend aansluit bij kant en tevens rugslapers.

De gemengde schijnt net enigszins harder. Het grote onderscheid tussendoor het een tweetal bedden blijkt het op de gemengde ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 bed kostprijs €439 en het grootste formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras vangen aan het prijzen van 899 euro tot en met 2039 euro. Net als jij mag bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- waarborg en welke onderdelen worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nasa Traagschuim Topper 160×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een erg dampig klimaat leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast om een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog harder dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn matras een krachtige geur kan bezitten?

Inderdaad, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt het feit dat heel normaal. Het stank is onbedreigend en wanneer u het matras tweeënzeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt die lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend om baby op het toelaten rusten. Dus maakt jij geen zorgen over de stank uit je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Nasa Traagschuim Topper 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️