Nasa Topper 180×200 🔥 4 SIMPELE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nasa Topper 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Nasa Topper 180x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nasa Topper 180×200: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Nasa Topper 180×200

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Nasa Topper 180x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Nasa Topper 180×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar is te het dekentje te reinigen, blijkt de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook de prijs vangt aan op €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen het warmte van de bed wezen beheerd. Het machine hoort vlakbij het bed te zijn geplaatst en ook kan via een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het prijs van het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse bedden. Wij focussen in het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad vanaf 25. De O2 heeft één medium tot vast aard, dat goed aansluit voor zij en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. De grootste afwijking tussendoor de 2 bedden blijkt het feit dat bij de gemengde ’n pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Het Emma merk O2 matras kost €439 en tevens de grootst maat €1.069. Bij Emma Hybrid materas starten het kosten vanaf 899 euro t/m €2.039. Zoals u kan bekijken, lopen het kosten aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nasa Topper 180×200

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een stuk van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich aker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren ieder eigen sterke kanten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg dampig klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de boven opperste laag is aangepast om te een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn bed een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een lucht bezit, ligt dat heel normaal. De geur ligt onschadelijk en indien je het bed twee en zeventig uur laat ventileren, verdwijnt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het laten dutten. Daarom maak je jij geen enkele zorgen betreffende de stank uit jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Nasa Topper 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️