Nasa Matras 140×200 ➡️ 3 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nasa Matras 140×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Nasa Matras 140x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nasa Matras 140×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Nasa Matras 140×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Nasa Matras 140x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Nasa Matras 140×200 Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekbed te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaar voor binnenlandse wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook het kostprijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanaf het bedden wezen geregeld. De apparaat dient naast de bed om te worden opgesteld plus mogen met één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse materassen. We concentreren in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang van 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig tot stevig karakter, dat uitstekend geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybrid schijnt precies enigszins harder. De grote afwijking tussen het twee materassen blijkt het feit dat bij de gemengde ’n pocketveer laag schijnt toegepast.
Het minste maat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten het kosten vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als u kan zien, gaan de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nasa Matras 140×200

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukplekken (meestal indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede alignering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Zoals gelijk elk materialen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een intense geur mag ervaren?

Klopt, indien je recente Emma-bed een lucht heeft, is dat zeer gewoon. Die stank staat onschadelijk en als u het bed tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdampt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op het om rusten. Dus maakt jij niet bekommeringen aangaande het stank afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Nasa Matras 140×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️