Nachtkastje 30 Cm ➡️ 8 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nachtkastje 30 Cm:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Nachtkastje 30 Cm

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nachtkastje 30 Cm: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Nachtkastje 30 Cm

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Nachtkastje 30 Cm

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Nachtkastje 30 Cm Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is om de deken te schoonmaken, blijkt het dekbed te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het prijs vangt aan op €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen het temperatuur van het bedje worden beheerd. De apparaat dient naast het bed te wezen neergezet en ook mogen via één afstandbediening wezen aangepast. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het kosten van het temperatuurpad is €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier uiteenlopende bedden. Wij concentreren in op de 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen een omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent ’n gemiddeld tot ferm eigenschap, dat prima geschikt is voor zij en ook rugslapers.

De hybride is net iets steviger. Het grote onderscheid tussendoor het twee materassen blijkt het aan de hybride een pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
Het kleinste maat van de Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 euro en ook het grootste formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanuit 899 t/m 2.039 euro. Zoals je mag zien, gaan de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Nachtkastje 30 Cm

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun eigen krachtige aspecten. Schuim werkt druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven daardoor wat extra steun. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel zweet of in een erg nat milieu leeft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven laag is aangepast voor voor een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn bed een sterke geur mag bezitten?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Het stank staat onbedreigend en als je de bed 72 uurtjes laat ventileren, verdampt deze geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby op om dutten. Daarom maakt u geen bezorgdheden betreffende deze stank afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Nachtkastje 30 Cm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️