Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken 🔴 4 LUCRATIEVE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de grootste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar is te de dekbed te wassen, blijkt de dekentje te gewichtig voor huishoudelijke wasserettes. Er zijn twee maten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240×220 en ook het kosten vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool kan de warmte vanaf de bedden zijn gereguleerd. Het machine hoort vlakbij de slaapplek te zijn opgesteld en ook mag via een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan zijn de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 bezit een gemiddeld tot stevig aard, dat goed past voor kant en ook rugzijde slapers.

Het hybrid is precies enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen het een tweetal matrassen schijnt het feit dat op de hybride een pocketveringssysteem laagje is toegepast.
De minste maat van het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootste afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kan zien, gaan de kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken

Naast de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en interne veren elk unique krachtige punten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Originele) is beschouwd.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt datgene zeer normaal. De geur ligt onschadelijk en indien je de matras tweeënzeventig uur laat ventileren, verdampt deze lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd met het doel baby op het laten slapen. Derhalve maak je niet zorgen aangaande het lucht van je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Nachtelijk Zweten Bij Mannen Oorzaken

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️