Molton Split Topper 180×220 🔴 6 VERBAZENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton Split Topper 180×220:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Molton Split Topper 180x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Molton Split Topper 180×220: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Molton Split Topper 180×220

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Molton Split Topper 180x220

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Molton Split Topper 180×220 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk is te het deken om te wassen, is het dekentje te zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan een tweetal formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en het kosten vangt aan bij €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad instrument mag het warmtegraad van de bedden worden gereguleerd. De apparaat moet naast het bedden om te worden opgesteld en mogen met één afstandbediening worden versteld. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaard inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier verschillende materassen. Wij zoomen in de 2 favoriete bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft ’n gemiddeld tot ferm karakter, wat prima aansluit bij zijde en tevens rugslapers.

De gemengde is precies enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin het twee materassen is het bij de hybrid ’n pocketveer niveau schijnt toegepast.
Het kleinste formaat van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en het grootste maat 1.069 euro. de Emma Hybrid materas vangen aan de prijzen van €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton Split Topper 180×220

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk unique sterk aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel nat milieu verblijft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de bovenste laag is aangepast om een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een sterke geur kun hebben?

Klopt, indien je recente Emma-bed een stank heeft, ligt datgene heel gewoon. Het geur ligt ongevaarlijk en als je de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat toe ventileren, verdwijnt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel baby’s op het te dutten. Dus maakt jij niet zorgen over het lucht uit jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Molton Split Topper 180×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️