Molton 200×200 ➡️ 12 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton 200×200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Molton 200x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Molton 200×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Molton 200×200

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Molton 200x200

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Molton 200×200 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is te de deken te reinigen, is de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar van 150×200 cm en 240×220 en het prijs start bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool mag de warmte van het bedje wezen beheerd. Het apparaat moet vlakbij het bedden te wezen opgesteld plus kan met één afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaard bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temp pad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse materassen. Wij concentreren in op het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent een medium tot stevig karakter, wat prima aansluit voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid blijkt juist enigszins steviger. De grote verschil tussen het twee materassen blijkt het op het gemengde één pocketveer laagje is toegepast.
Het kleinere formaat van de Het Emma merk O2 matras bedraagt 439 en tevens de grote maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed beginnen het tarieven van €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton 200×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om om een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn matras een krachtige geur kun bezitten?

Ja, indien je recente Emma-bed een stank ervaart, ligt datgene zeer gebruikelijk. Die lucht is onbedreigend en indien je hetzij matras twee en zeventig uur laat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby op om slapen. Dus maakt u niet bekommeringen betreffende deze lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Molton 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️