Melle Duitsland Emma Matras 🔴 7 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Melle Duitsland Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Melle Duitsland Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Melle Duitsland Emma Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Melle Duitsland Emma Matras

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Melle Duitsland Emma Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Melle Duitsland Emma Matras Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, is de deken te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kostprijs begint bij 165 EUR.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument mag de warmtegraad vanuit het bedden zijn beheerd. Het apparaat moet naast het bed te worden geplaatst en ook mag via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan zijn de energiecellen niet standaard bijgevoegd. Het prijs vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende bedden. Wij zoomen in de een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei materassen kennen één dikte van 25. De O2 kent ’n middelmatig tot stevig aard, dat uitstekend aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies enigszins harder. Het grote afwijking tussenin het 2 materassen schijnt het feit dat bij de hybrid een pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras starten het tarieven vanuit €899 t/m 2039 euro. Net als je mag bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Melle Duitsland Emma Matras

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of gekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net zoals alle stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke punten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een erg nat weer verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen gezien als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank kan ervaren?

Klopt, indien uw nieuwe Emma-bed een lucht ervaart, ligt datgene heel normaal. Die stank staat onschadelijk en als u hetzij matras 72 uur laat doorluchten, vervaagt dat geur. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel baby op het toestaan slapen. Daarom maak je geen zorgen over het lucht van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Melle Duitsland Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️