Matt Sleeps Aanpassen ☑️ 7 VREEMDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Aanpassen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Aanpassen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Aanpassen: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matt Sleeps Aanpassen

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matt Sleeps Aanpassen

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Aanpassen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar blijkt te zijn te de deken om te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met het temperatuurpad tool kan het temperatuur vanuit de bed worden gereguleerd. Het machine dient naast de het bedden om te wezen geplaatst en kan met 1 afstandsbediening wezen versteld. Daarvan zijn het accu’s niet echt standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende materassen. Wij focussen in op het een tweetal populairste materassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 heeft een middelmatig naar vast eigenschap, wat uitstekend past voor kant en achterkant slapers.

Het hybride is net een beetje steviger. De grootste onderscheid tussendoor de twee materassen is dat aan de gemengde één pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook de grootste afmeting €1.069. de Emma Hybrid matras starten het kosten van €899 tot en met 2.039 euro. Zoals u kunt zien, gaan het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Aanpassen

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal als een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussenin een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig bed dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om te een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (maar nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kun hebben?

Ja, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. De lucht is onbedreigend en indien jij het bed tweeënzeventig uur laat luchten, verdwijnt deze stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd om baby’s op het toelaten dutten. Daarom maak je je niet bezorgdheden betreffende de geur van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Aanpassen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️