Matrassen Den Haag ☑️ 6 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrassen Den Haag:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrassen Den Haag

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrassen Den Haag: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matrassen Den Haag

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matrassen Den Haag

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matrassen Den Haag Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is te het deken te schoonmaken, is het deken te gewichtig gedurende huiselijke wasautomaten. Er twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad instrument kunnen het warmtegraad van de bed worden gereguleerd. Het machine moet naast de het bed om te worden neergezet en mogen door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de accu’s geen standaard inbegrepen. Het kosten van de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende matrassen. We concentreren in op de twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 kent een gemiddeld tot vast eigenschap, hetgeen prima past voor zijde en tevens rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor de twee materassen is het bij de hybride ’n pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat van de Het Emma merk O2 bed kost 439 en ook het grote formaat €1.069. Bij Emma Hybrid matras vangen aan de prijzen vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals jij kan zien, lopen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrassen Den Haag

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer steun geeft. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk krachtige kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het besef krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat extra support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig klimaat leeft, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur mag bezitten?

Inderdaad, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt dat zeer gebruikelijk. De stank ligt ongevaarlijk en wanneer jij het matras twee en zeventig uur laat toe ventileren, vervaagt die lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op de om slapen. Dus maak je geen bekommeringen aangaande het lucht afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matrassen Den Haag

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️