Matrasovertrek 180×200 🔥 5 LUCRATIEVE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasovertrek 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matrasovertrek 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matrasovertrek 180×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Matrasovertrek 180×200

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matrasovertrek 180x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matrasovertrek 180×200 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de dekentje te schoonmaken, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 plus de kosten vangt aan bij 165 euro euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad tool kan de warmte vanuit de bed worden gereguleerd. Het apparaat hoort naast het slaapplek te zijn opgesteld plus kan via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bevinden de batterijen geen standaard inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We focussen in de 2 populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beide materassen kennen een omvang vanaf 25 cm. De O2 heeft een middelmatig tot vast aard, dat uitstekend past bij kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussenin het een tweetal matrassen blijkt het feit dat op de hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De minste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kost €439 en het grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen het kosten vanuit 899 t/m 2.039 euro. Zoals je kunt zien, lopen de kosten sterk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasovertrek 180×200

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend gemak, support en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukplekken (doorgaans als een gedeelte van je fysiek wordt belast of gekneld als het te veel belasting draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk unique sterke kanten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg nat klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een enigszins warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een intense lucht kan hebben?

Ja, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt datgene zeer normaal. De geur ligt ongevaarlijk en wanneer je hetzij matras twee en zeventig uren laat luchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby’s op het toelaten rusten. Derhalve maak je niet bezorgdheden betreffende het stank afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Matrasovertrek 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️