Matrasje Wieg ☑️ 14 ONVOORSTELBARE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matrasje Wieg:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matrasje Wieg

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matrasje Wieg: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Matrasje Wieg

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Matrasje Wieg

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matrasje Wieg Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het mogelijk schijnt te zijn om de dekentje om te wassen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240×220 en ook het kosten start bij 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kunnen de warmte vanuit het bed wezen beheerd. Het machine hoort naast de de slaapplek om te worden geplaatst en ook mag door middel van één afstandsbediening wezen versteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de tempereerpad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit een viertal diverse bedden. We concentreren in op de een tweetal meest populaire materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n middelmatig naar ferm eigenschap, dat uitstekend aansluit voor zijde en rugslapers.

De hybrid is juist iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor het twee materassen blijkt dat op de hybride één pocketveer laagje schijnt toegepast.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootste maat 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan het prijzen vanaf 899 euro tot en met €2.039. Net als jij mag bekijken, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matrasje Wieg

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te lang op heel oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals zoals elk stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterk kanten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een erg nat milieu woont, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (echter nog vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn matras een sterke geur mag bezitten?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, ligt dat heel normaal. Het stank ligt onbedreigend en wanneer je de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby’s op de laten slapen. Dus maak u niet bekommeringen over de geur van uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matrasje Wieg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️